"Київщина інвестиційна" - у Білій Церкві відбувся інвестиційний форум

"Київщина інвестиційна" - у Білій Церкві відбувся інвестиційний форум

2018 12 20

У Білій Церкві відбувся обласний інвестиційний форум «Київщина інвестиційна 2018: конкуренція за інвестиційні ресурси», - повідомляється у газеті «Тиждень».

На заході були присутні переважно представники влади та бізнесу, які обговорили практичні аспекти управління інвестиційною привабливістю міст і регіонів. Також керівники існуючих білоцерківських підприємств розповіли про можливості та перепони реалізації інвестпроектів безпосередньо у Білій Церкві.

Директор індустріального парку «Біла Церква» Володимир Хмурич пояснив, що індустріальний парк – це перш за все послуга для тих, хто хоче займатися виробництвом, але не бажає при цьому будувати його. Але для повноцінної реалізації проекту необхідно залучати інвесторів.

«Ми віримо, що інвестор прийде у Білу Церкву, головне, щоб місто розуміло свою причетність і важливість для індустріального парку, яка полягає насамперед у розвитку міської інфраструктури»,- наголосив директор індустріального парку та зазначив, що наприкінці наступного року планує підписати принаймні три угоди про співробітництво із підприємцями, які працюватимуть у харчовій галузі.